La Universitat Italiana Niccolò Cusano – Cursos en català expedeix un títol de grau reconegut a tot Europa.

Els cursos de grau són en llengua catalana i castellana, es porten a terme en línia: és possible accedir a tots els cursos del pla d’estudis mitjançant un ordinador amb connexió a Internet, per la qual cosa s’optimitza el temps que es dedica a l’estudi. Un cop s’està matriculat a la Universitat Italiana Niccolò Cusano – Cursos en català es rep una clau que permet accedir a la plataforma multimèdia. A través d’aquesta s’accedeix a tots els cursos, les 24 hores del dia, i es poden consultar tantes vegades com es vulgui.

CADA CURS DEL PLA D’ESTUDIS INCLOU:

– manuals descarregables també en una versió per a llibre electrònic

– vídeo de classes enregistrades pels docents

– presentacions en format power point i mapes conceptuals

– proves d’autoavaluació per conèixer el nivell d’aprenentatge

– benvinguda virtual per videoconferència a càrrec del cos docent

Si ho desitja, l’estudiant pot continuar els estudis al Campus italià de Roma durant un estada breu, alhora que també segueix els cursos del seu pla d’estudis en llengua italiana. Més endavant podrà escollir si vol presentar-se a l’examen en llengua italiana o en llengua catalana/castellana.

Podrà allotjar-se al Campus prèvia reserva a la Residenza de la Universitat per un import de 39€/setmana. Podrà fer ús del servei dels menjadors universitaris (entrant, plat i postres) per 5 € per àpat complet. Es permet l’estada amb pernoctació al Campus fins a un temps màxim de 2 mesos consecutius l’any.

Descobreix més coses del Campus

L’alumne podrá realizar el curs en llengua italiana on-line de pagament.

Les inscripcions romandràn obertes tot l’any i el curs acadèmic comença a partir del mes de matriculació.

Per oferir més información sobre la Universitat Italiana Niccolo Cusano Roma, s’ha creat una oficina comercial a Barcelona.