EL CAMPUS DE ROMA

Università Niccolò Cusano > SERVEIS > EL CAMPUS DE ROMA

Els estudiants també poden seguir les classes de manera presencial al campus de la Universitat Niccolò Cusano situat a Roma.

El Campus és un complex de 16 mil metres quadrats dins de 6 hectàrees de zona verda. Hi ha ubicades classes, serveis multimèdia, biblioteques, gimnàs, restaurant-menjadors, bar i una gran residència que respon a les exigències del estudiants.

En aquest entorn els estudiants compaginen la dinàmica vida universitària amb l’estudi, les conferències, els congressos, els contactes amb altres estudiants i el cos docent. Es fomenta el desenvolupament personal i cultural alhora que es creix professionalment.

Es pot arribar fàcilment al Campus de via Don Carlo Gnocchi, 3, gràcies al metro i a altres transports públics, com també des de l’aeroport de Fiumicino i Ciampino i des de l’estació de tren Roma Termini.

Al Campus els estudiants poden gaudir dels següents serveis:

-La residència de la Universitat

-Menjadors universitaris

-Serveis esportius

-Autobús llançadora gratuït

-Laboratoris pedagògics

-Aules equipades

-Sales de congressos

-Sales de lectura

-Room tutor

-PDI (Pissarra Digital Interactiva)

1 – LA RESIDENZA

La Residència de la Universitat allotja els estudiants que ho necessitin i està ubicada a la via Don Carlo Gnocchi, 3, 00166 Roma.

Compta amb 109 habitacions tant per a dues com per a tres persones amb llits (la majoria lliteres). Cada habitació disposa d’un lavabo. També ofereix els serveis següents:

-roba de llit, canvi periòdic (no inclou la roba de bany)

-neteja diària de l’habitació (no inclou fer el llit)

-alta dels serveis (electricitat, calefacció, aigua)

-ús dels espais comuns

-vigilància nocturna

-espais amplis, la majoria són espais verds

-accés a Internet mitjançant Wi-Fi

Cada dia, de dilluns a diumenge, se serveix l’esmorzar, el dinar i el sopar als menjadors de la Universitat. Preus:

-esmorzar 1,00 € (croissant i cafè amb llet)

-dinar 5,00 €

-sopar 5,00 €

Només es pot tenir accés als àpats indicats mitjançant la reserva prèvia als menjadors universitaris.

TARIFES

– 1 nit 33,00 € (trenta-tres euros, no inclou l’impost sobre l’estada)* amb llit, àpats no inclosos.

– més d’1 nit i fins a un màxim de 6 nits consecutives 39,00 € (trenta-nou euros, no inclou l’impost sobre l’estada)* amb llit, àpats no inclosos.

– fins a un màxim de 13 nits consecutives 78,00 € (setanta-vuit euros, no inclou l’impost sobre l’estada)* amb llit, àpats no inclosos.

* Tant per a l’estudiant matriculat com per a un treballador de la Universitat Niccolò Cusano, durant l’any natural (1 gener-31 desembre) l’Ajuntament de Roma estableix un impost sobre l’estada de 3,50 € (tres euros i cinquanta cèntims) al dia per un màxim de deu dies. En el cas d’allotjar-se més de 10 dies l’any, l’impost serà només per valor de 10 nits.

Per als NO estudiants matriculats i per a aquells que NO disposin d’un contracte de treball amb la Universitat Niccolò Cusano, l’Ajuntament de Roma estableix l’import sobre l’estada en 3,50 € (tres euros i cinquanta cèntims) al dia per un màxim de deu dies CONSECUTIUS. En el cas d’allotjar-se més dies de 10 dies de manera no consecutiva, també s’estarà obligat a pagar l’import per valor de 10 nits.

La quota (que inclou l’impost sobre l’estada de tres euros i cinquanta cèntims) es pot abonar:
– en arribar a la Residència mitjançant targeta de crèdit (només s’accepten VISA i MASTERCARD), per caixer automàtic, en metàl·lic.

– en línia mitjançant targeta de crèdit (només s’accepten VISA i MASTERCARD)

– amb una transferència al número de compte:

Banc: Monte dei Paschi di Siena

Titular: Università degli Studi Niccolò Cusano

IBAN: IT 08 B 01030 03323 000000161628

Codi BIC (per transferències estrangeres): PASCITM1Z81

Concepte: “RESIDENZA”

A LA RESERVA L’ESTUDIANT HA D’INDICAR EL DIA D’ARRIBADA I EL DIA DE SORTIDA.
No és necessari efectuar un pagament anticipat.

PRENOCTACIÓ I CANCEL·LACIÓ

L’estudiant pot fer ús de l’habitació de la residència universitària només si l’ha reservada prèviament. La reserva s’ha de portar a terme mitjançant el formulari corresponent o trucant per telèfon. La reserva s’efectuarà en funció de la disponibilitat i de l’acceptació del reglament.
La reserva s’ha de fer amb un mínim de 7 dies abans de la data d’entrada prevista i amb un màxim de 30 dies abans de l’entrada.

La cancel·lació de la reserva s’haurà de fer de manera oportuna 3 dies abans de la data d’entrada. Si no es comunica la cancel·lació dins dels terminis establerts, l’estudiant haurà de pagar la quota corresponent al període reservat. La cancel·lació de la reserva també s’ha de comunicar per escrit mitjançant un correu electrònic a residenza@unicusano.it

Per a més informació, descarrega la normativa de la “Residenza”.
Recordem que no es podrà accedir a la residència més enllà de les 00.00 h.

PERNOCTAR

Omple el formulari o escriu a residenza@unicusano.it i indica-hi:
-Nom y Cognom
-Número de matrícula
-Facultat
-Telèfon
-Dia d’entrada i dia de sortida
Rebreu una resposta per correu electrònic sobre la disponibilitat de la vostra petició.

INFORMACIÓ

+39 06.4567.8350
+39 06.7030.7312
342.9435282
L’estada a la residència està reservada als estudiants matriculats als cursos de grau de la Universitat Niccolò Cusano, als dels màsters i als dels cursos de perfeccionament que hagin tramitat la inscripció y que estiguin al corrent del pagament de les taxes universitàries.

2- MENJADORS

El Campus de la universitat ofereix un conjunt de serveis pensats per als estudiants i als seus acompanyants. Destaquen els menjadors, que ofereixen cada dia un àpat complet per 5 € (cinc euros) amb plats variats i de qualitat.
Els menjadors són un ampli espai ben equipat i amb aire condicionat. En aquest equipament també hi trobem el bar de la universitat, obert des del matí per servir els esmorzars i durant tot el dia per si qualsevol resident ho necessita.

La Universitat Niccolò Cusano respecta el medi ambient i també aplica la Green Philosophy en la restauració: en les 6 hectàrees que envolten el Campus es conrea l’hort de la Universitat i els seus productes es destinen al consum dels estudiants i dels treballadors. D’aquesta manera, els menjadors sempre disposen de productes frescos y de temporada, que provenen directament de l’hort situat a pocs metres. Així, es redueixen les despeses de transport i les emissions de CO2.
Per a més informació, consulta la nostra web UNIVERSITAT VERDA

3- SERVEIS ESPORTIUS

L’activitat física y un estil de vida saludable son conceptes claus pel benestar de les persones. La Universitat Niccolò Cusano és conscient de la importància de l’exercici físic per a millorar la salut tant del cos com de la ment. És per això que ofereix un espai perquè estudiants i treballadors practiquin activitat física: el gimnàs. El centre compta amb màquines i equipament d’última generació i ideals per a fer esport de manera lliure i en funció de les possibilitats d’estudi i laborals de cadascú. A més de les activitats esportives i extra didàctiques, també cal destacar l’entorn natural que envolta la Universitat. El centre ocupa 6 hectàrees de zona verda on l’estudiant pot concentrar-se en estudiar i practicar esport.

4- AUTOBÚS LLANÇADORA GRATUÏT

El Campus de la Universitat disposa d’un servei d’autobusos llançadora gratuït que enllaça la seu universitària amb l’estació de metro Battistini. Els horaris de servei s’estableixen en funció del calendari.
D’aquesta manera la Universitat respecta el medi ambient i també aplica la seva Green Philosophy en l’àmbit de la mobilitat sostenible. Amb el servei d’autobusos llançadora la Cusano vol reduir l’ús de l’automòbil i dels ciclomotors entre la comunitat universitària i, alhora, disminuir les despeses dels trajectes i les emissions contaminants. Per a més informació, consulta la nostra web UNIVERSITAT VERDA.

5- LABORATORIS PEDAGÒGICS

Els laboratoris pedagògics disposen d’ordinadors amb accés lliure i gratuït a Internet. Els estudiants hi poden practicar allò que estudien, fer recerca, accedir a recursos didàctics i a programaris específics. Gràcies a la connexió WI-FI es pot accedir als recursos en línia des de les zones destinades a la docència i des dels espais habilitats per a estudiar.

6- AULES EQUIPADES

La Universitat disposa de 7.500 m2 d’aules on es porten a terme les classes presencials. Les aules són grans, disposen de climatització i llum, i creen l’ambient còmode i tranquil que l’estudiant necessita per estudiar. Totes les aules donen a un espai verd i disposen de l’últim crit en tecnologia aplicada a la didàctica, com per exemple la pissarra digital, on és possible elaborar i digitalitzar els continguts gràcies a un programa d’última generació.

7- SALES DE CONGRESSOS

Les dues sales de congressos tenen una capacitat per a més de 250 persones cadascuna. D’aquesta manera la Universitat esdevé una seu dinàmica per celebrar-hi ponències i congressos dedicats principalment al món acadèmic. Les sales disposen d’una cabina de control i dels aparells audiovisuals més moderns, que permeten connectar digitalment amb les altres sales. Així, es poden transmetre els esdeveniments per videoconferència o en streaming gràcies a la connexió a Internet.

8- SALES DE LECTURA

Les sales de lectura de la Universitat són un espai per a la reflexió i el creixement intel·lectual. S’hi poden aprofundir els estudis mitjançant la connexió Wi-Fi i els nombrosos volums disponibles a la biblioteca. L’objectiu es ampliar coneixements i fomentar les relacions entre els estudiants.

9- ROOM TUTOR

En el recolliment i el silenci que desprenen les Rooms Tutor, l’estudiant pot parlar amb el seu tutor i planificar els estudis.

10-PDI

La Pissarra Digital Interactiva (PDI) és un sofisticat aparell d’última generació amb el qual, durant les classes presencials, el docent uneix la força de la didàctica visual, típica de la pissarra clàssica, amb les noves propostes multimèdia.